FöreläsningarJeanette Larsson har lång erfarenhet som föreläsare, instruktör och utbildare för Polismyndigheten i Skåne vid t ex värdegrunds-, mångfalds- och hatbrottsutbildningar. 
Jeanettes, med sin breda kompetens, personliga engagemang och tidigare erfarenheter, bidrar till Er arbetsgrupp med annorlunda och inspirerande föreläsningar. Kontakt: 0733 – 22 10 41

 Högt i tak – men var har vi golvet? – En mycket populär och uppskattad föreläsning, ca 90 minuter

Jeanette talar med humor och värme om sina erfarenheter som kvinna i en starkt manlig hierarkisk organisation som Polisen. Hon talar om fördomar, mångfald, civilkurage och om att vara en visselblåsare. Föreläsningen är både rolig, sorglig, varm, spännande, berörande och upprörande.

 Mellanmänskliga relationer och Härskartekniker – En rolig och avslöjande föreläsning, ca 60 minuter

Den norska feministen och forskaren Berit Ås identifierade redan 1976 fem Härskartekniker. Jeanette presenterar dessa med tillägg av de många nya moderna Härskarteknikerna. Ni får i föreläsningen verktyg för att avslöja dem och hitta motstrategier.

Igenkänningsfaktorn är garanterat hög, ett och annat generande skratt utlovas! Föreläsningen passar i alla sammanhang och alla yrkesgrupper.

Workshops – Föreläsningarna kan med fördel kombineras med workshops för Er arbetsplats. 

Jeanette Larsson har mer än 10 års erfarenhet av fackligt arbete som ledamot i Polisförbundet Skåne och Malmö, med ansvar för jämställdhets-, mångfalds- och diskrimineringsfrågor.

Jeanette tar även uppdrag som moderator:

Kunder:
– Göteborgs Universitet; ”I allMÄNhetens tjänst”, under Nordiskt Forum i Malmö 
– Transföreningen i Sverige, politikerdebatt, under Almedalsveckan 
SIOS-Syd konferens: ”Integration & mångfald i lokalsamhället”
Malmö Stad, Sociala Resursförvaltningen
Lunds Kommun, Chefer inom Fritid
Human Gardening, Malmö

 


CARPE COURAGE’S VISION
Carpe Courage AB’s vision är att inspirera till civilkurage, mod, medmänsklighet, värdighet, respekt, tolerans och ansvar för alla människor utifrån Mänskliga Rättigheter.