Kriminell eller Kriminalare? – Minnesvärda Möten


Bild1

Innehåll

Flera gånger har jag fått frågan av nöjda kunder om att komma tillbaka och föreläsa. Förslag har framförts om att föreläsa om hur det var att vara polis. 

Jag kom då att tänka på möten jag haft med Anders Andersson, som varit kriminell och missbrukare i över 35 år, men som nu har ett liv där varken droger eller kriminalitet längre är välkommet. Anders har idag ett bra liv med arbete, lägenhet och fina familjerelationer.

Med hjälp av mycket humor och värme delar vi med oss av våra erfarenheter på ett väldigt personligt vis. Vi väver ihop våra historier och berättar om våra mycket speciella möten under Livets gång. 

Kriminell eller Kriminalare – Minnesvärda Möten visar på mycket medmänsklighet, vikten av att förstå och bemöta varandra respektfullt oavsett var man kommer ifrån.

Föreläsningen skapar värme, omtanke och öppnar upp för diskussioner ni troligtvis tidigare saknat. Jag får ofta höra att föreläsningen är rolig, varm, engagerande, att den både rör och berör. 

Tidsåtgång:       Föreläsning ca 1 – 1,5 timme och därefter öppen frågestund.

Pris:                   Enligt överenskommelse beroende på uppdragets art. Eventuella kostnader för resor och övernattning tillkommer.

Välkommen att anlita Carpe Courage AB och boka föreläsningen!