Start


– Har du högt i tak på din arbetsplats?
– Vill du ha en varm och inspirerande föreläsning?

”Jag kan genom min breda kompetens som polis, mitt personliga engagemang, tidigare erfarenheter och med hjälp av humor bidra med annorlunda och inspirerande föreläsningar och utbildningar om civilkurage, värdegrund, fördomar, mångfald, HBTQ, whistle-blowers och hjältemod.”

CARPE COURAGE ERBJUDER:

– Carpe Courage AB erbjuder inspirationsföreläsningar som t ex Högt i tak – men var har vi golvet?Jeanette berättar med mycket humor och värme om sina erfarenheter som kvinna i en starkt manlig hierarkisk organisation som Polisen, om fördomar, mångfald, civilkurage, ”whistle-blowers” och hjältemod. Föreläsningen är både rolig, sorglig, varm, spännande, berörande och upprörande.

– Carpe Courage AB erbjuder en trevlig och rolig föreläsning Mellanmänskliga relationer och härskartekniker. Du och dina kamrater kommer garanterat få en stor igenkänningsfaktor och många skratt!

– Carpe Courage erbjuder även ”specialsydda” verktyg för mångfaldsarbete i din organisation som t ex värderingsövningar som bygger på diskrimineringslagstiftningen och tydliggör hur olika förutsättningar påverkar oss som medmänniskor.

Jeanette Larsson har mer än 10 års erfarenhet av fackligt arbete som ledamot i Polisförbundet Skåne och Malmö, med ansvar för jämställdhets-, mångfalds- och diskrimineringsfrågor.

Jeanette Larsson har även erfarenhet av att vara modertor i olika sammanhang:
– Göteborgs Universitet; ”I allMÄNhetens tjänst”, under Nordiskt Forum i Malmö 2014-06-14.
– Transföreningen i Sverige, politikerdebatt, under Almedalsveckan 2014-07-04.
– SIOS-Syd konferens: ”Integration & mångfald i lokalsamhället”, 2014-11-20.


CARPE COURAGE’S VISION
Carpe Courage’s vision är att inspirera till civilkurage, mod, medmänsklighet, värdighet, respekt, tolerans och ansvar för alla människor utifrån Mänskliga Rättigheter.
 

FACEBOOK
Följ gärna Carpe Courage på Facebook

FaceBook_128x128

LINKED IN
Nu finns Jeanette Larsson/Carpe Courage även på LinkedIn
linkedin_square_color-128

Klicka på länkarna ovan för att komma till sidorna.