MALMÖ OPERA


MALMÖ OPERA
har bjudit in Carpe Courage/Jeanette Larsson att föreläsa med ”Högt i tak – men var har vi golvet?” i samband med Malmö Operas ”Allmänna samlingsdag” för personal och samarbetspartners, på temat: ”Publiken i fokus! Vad gör Marknad?”

Tid: Den 3 juni 2014, Akvariet, V:a Hamnen i Malmö.

Malmö Opera

Det blev en fantastisk eftermiddag med ca 250 åhörare i salongen framför Stora Scenen. Efteråt utdelades många, många kramar och härliga varma omdömen från publiken. Jag gick hem med ett leende på läpparna och har fått så mycket god feedback.

Tack Malmö Opera!

”Och vi på Malmö Opera tackar dig för en rörande och mycket inspirerande föreläsning. Ha en skön sommar du med!”/Malmö Opera

”Hej! Tack för en fin rörande och stark berättelse / föreläsning om dig, känslor från ditt inre! Jämställdhet och att vi alla är lika är en självklarhet, tycker jag! Hemskt att ordningsmakten /-erna verkar på åldrigt vis på 2010-talet. Ha en fortsatt bra kväll (för jag tror att du oxå tyckte om att besöka våran personalfest på Malmö Opera)!” /Åhörare

”Tack själv Jeanette! Du må tro att din fina och rörande föreläsning verkligen uppskattades av oss alla. Dessutom var det himla trevligt att göra din bekantskap.”
/Arrangören