MALMÖ STAD, SERVICEFÖRVALTNINGEN


MALMÖ STAD, SERVICEFÖRVALTNINGEN
har bjudit in Carpe Courage/Jeanette Larsson att utbilda personal inom företagsenheten och JobbCenter i Malmö. Främst kommer handledare och arbetsledare utbildas. Deras arbetsuppgift är att få tillbaka människor i arbetslivet, som länge stått långt från arbetsmarknaden.
Handledarna får utbildning i HatbrottDe får också lyssna till föreläsningen ”Högt i tak – men var har vi golvet?”.

Tid: Den 28 november 2013.

Malmö Stad
Malmö Stad, JobbCenter, nov 2013

”Idag höll poliskommissarien Jeanette Larsson två spännande föreläsningar för Jobbcenter och Servicepatrullens personal på Park inn i Västra hamnen. Jeanette har varit polis i 24 år och arbetar aktivt med värdegrundsfrågor både inom den egna myndigheten men även ut till andra organisationer och kommuner. De två utbildningarna som väckte många AHA-upplevelser och som personal inom JobbMalmö fick ta del av var en hatbrottsutbildning och en föreläsning med namnet, Högt i tak-men var har vi golvet. Imorgon fortsätter Jobbcenters aktiva värdegrundsarbete med föreläsaren Anders Lundin.” /Kommunikationsansvarig

För att komma till Serviceförvaltningens sida, klicka här 

”Hej Jeanette!
Jag vill tacka dig för en väl genomförd föreläsning igår!
Du hade ett gäng supportrar på plats som alla var väldigt nöjda, men det du ska vara extra nöjd med är att du lyckades väcka intresse från de som vanligtvis brukar vara skeptiska vid tillfällen som detta!
Vill du ha referenser eller liknande är du alltid välkommen.
Jag hoppas att vi kan hitta fler tillfällen att samarbeta när vår organisation börjar få sin nya form!”/Arrangören.