MALMÖ STADSBIBLIOTEK


MALMÖ STADSBIBLIOTEK
har bjudit in Carpe Courage/Jeanette Larsson att föreläsa med ”Högt i tak – men var har vi golvet?”.

Tid: Den 12 november 2013, kl 12.30.
Detta är en gratis föreläsning som är öppen för allmänheten!

OBS!
För att försäkra er om att få plats i detta evenemang, MÅSTE ni anmäla ert deltagande till europadirekt@malmo.se Föreläsningen är i en sal för 70 personer och ni är bara garanterade platser om ni anmäler er. Då får ni också en lunchsmörgås!!!

ÄN EN GÅNG VARMT VÄLKOMNA!!!

”Vi planerar uppmärksamma den Internationella dagen för tolerans på Malmö stadsbibliotek. Enligt planerna blir det ett arrangemang där vi vill lyfta HBT-frågorna i Europa stort och i Malmö. Du skulle kunna vara utmärkt för att belysa det lokala perspektivet genom dina erfarenheter”.

Klicka på bilden nedan för mer info:
Malmö Stadsbibliotek

”Har precis varit på föreläsning på Malmö Stadsbibliotek och lyssnat på Jeanette Larsson Carpe Courage. Helt fantastisk föreläsning med mycket skratt, tårar, känslor och tanke… Tack Jeanette”

Jeanette Larsson levererade verkligen…mycket, mycket bra o skulle önska att detta var ett måste både på arbetsplatser o skolor….ett ständigt aktuellt ämne, värderingar o synsätt både hos oss själva och hos andra…Imponerande! Kärlek!”

”Jeanette Larsson du är en imponerande kvinna. Undras om jag gjort det du gjort. Fantastisk stund på stadsbiblioteket idag. Tack”

”Tack för en helt fantastisk föreläsning idag!”

”Vilken god föreläsare du är. Gång på gång föreläser du till människor som mig om något så mänskligt som att våga vara den människa vi/jag är ämnad att vara. Berördes djupt av Kim och dina tankar o känslor runt henne.”