ÅRETS NYFÖRETAGARE I MALMÖ KOMMUN 2014!


ÅRETS NYFÖRETAGARE I MALMÖ KOMMUN 2014!

NU ÄR DET OFFICIELLT!
Torsdagen den 9 oktober kl 08.00 – 09.30 kommer jag att diplomeras som Årets Nyföretagare i Malmö Kommun 2014!
Plats: Diplomeringen sker på Radix Kompetens på Industrigatan 21 i Malmö.

Pressmeddelande:

Årets Nyföretagare i Malmö kommun 2014 är Jeanette Larsson, med företaget Carpe Courage. 

– Jeanette har inte bara tagit steget från en fast tjänst inom poliskåren till det ”okända” livet som företagare, hon har dessutom på kort tid lyckats skapa en så pass stark efterfrågan på sina tjänster att hon redan kan leva på sitt företag, säger Anne A Marbrandt, föreningens VD och medgrundare.
-Hon har dessutom valt en inriktning som bidrar till en ökad förståelse för olikheter och därmed ett bättre samhälle, något vi är speciellt positiva till att vilja premiera.

MOTIVERING:
Jeanette tilldelas priset Årets Nyföretagare Malmö för att hon med mod och värme för fram angelägna frågor som berör alla – diskriminering, hatbrott, yttrandefrihet, rasism mm. Hon har på ett fokuserat och strukturerat sätt bearbetat och sålt in sina seminarier till utmejslade målgrupper. Jeanette har också från början skapat ett koncept bestående av produkter från inspirationsföreläsning till längre utbildningar. Allt i syfte att skapa respekt för oliktänkande och därmed förbättra arbetsklimat.

Årets Nyföretagare får, utöver ett diplom och en blomsterbukett, deltaga i konkurrensen om den nationella utmärkelsen Årets Nyföretagare i Sverige 2014.

För ytterligare information:

Anne A Marbrandt, VD
Telefon: 0734-27 40 50
E-post: anne@nyforetagarcentrum.se

Årets Nyföretagare i Malmö:
Jeanette Larsson
Carpe Courage
0733-221041
www.carpecourage.se
jeanette@carpecourage.se

Tag del av Evenemanget på Facebook här.

Majs sneda bild