ABF: ”Kriminell eller Kriminalare – Minnesvärda Möten”, 21 januari 2016


ABF: ”Kriminell eller Kriminalare – Minnesvärda Möten”

Datum: 2016-01-21, kl 18.30
Plats:
Garaget, Lönngatan 30 i Malmö


inbjudan_forelasning

Några bilder från kvällen:

ABF - Vantes bild

ABF - Anders och jag2

 

Creative Gemenskapen sålde hembakta semlor:

ABF - Semlor

Tack finaste ABF Malmö, Creativa Gemenskapens kooperativ; Lisbeth Jönsson och Anders Andersson för en härlig kväll och ett fint arrangemang under kvällens föreläsning ”Kriminell eller Kriminalare – Minnesvärda Möten”!
Det är alltid lika roligt att jobba tillsammans med er!

Tack också för den fina blombuketten!
/Jeanette Larsson

ABF - Blommor

 

”Tack!
Jättebra föreläsning och ni passar så bra tillsammans. Väldigt olika men ändå så lika. 
Godnatt
MVH
Lisbeth Jönsson


ABF i Malmö/Lomma/Burlöv.

040 352421″
/Arrangör

”Hej Jeanette,
vill tacka dig igen för en fin föreläsning idag. Ibland är det inte enkelt att hitta inspiration och kraft när man jobbar så nära missbruk som jag gör varje dag. Denna kväll kommer jag kunna ta fram då. Det är lönt.!!! Ditt sätt att lyfta Anders blev väldigt bra.
Vi hörs snart. Kram J”
/Åhörare

 

”Hej Jeanette,
Jag vill tacka för en oerhört insiktsfull, rolig, klok och kärleksfull föreläsning ikväll. Anders har jag ju lätt känna lite sen …..(har tagit bort av integritetsskäl)……………och det går ju inte att inte tycka om och respektera denna förträffliga man men dig har jag följt och beundrat på håll. Ditt engagemang, mod och förmåga att syna maktmissbruk, fördomar och rena jäkla idiotier (och idioter…) är en enorm inspiration. Du är så självklar i både vad du säger och hur du säger det att jag inte begriper om inte alla som lyssnar blir lite modigare själva.

Kärlek och respekt!”

XX
/Åhörare

 

”Hej Jeanette!
TACK för en spännande, rolig och lärorik föreläsning, eller ska jag säga föreställning. Det blev ju både dramatik och dynamik i samspelet med Anders Andersson.
Ja, ABF är fantastiskt, man kan till och med hitta släktingar som man aldrig tidigare mött. När jag såg vem som skulle föreläsa, tvekade jag inte att tacka ja till inbjudan. Du har ju förekommit i pressen, och jag har ditt namn i en lunta om min fars släkt, så jag visste vem du var. Nu vet du också vem jag är. Först visste jag inte om jag skulle ge mig till känna, det kunde ju vara fånigt och framfusigt, men det kändes bra.

Än en gång, tack för i kväll.
B”