GLÄDJEFLICKOR & SORGEBARN


GLÄDJEFLICKOR & SORGEBARN
Nu är vi tillbaka med en gemensam föreläsningskväll!

Tid: Tisdagen den 6 maj 2014, kl 18.00 – 20.30.
Plats: A Walk in the Park, Själlandstorget 2 i Malmö (Vid Pildammarna)
Pris: 200:-/person och vi bjuder på lite tilltugg.

Evenemanget är så gott som fullt! Säkra din plats genom att sätta in 200:-/person på mitt företags (Carpe Courages) bankgiro:
Bg: 126-7012
MÄRK INBETALNINGEN MED ERT NAMN!!!
Slide1

Platserna är begränsade! Om du finns på Facebook är det bra om du vill ”klicka in dig” på Evenemanget. Klicka här för att komma till sidan, eller klicka på bilden ovan.

Kära vänner!
Detta kommer att vara DET ENDA tillfället som ges att kunna lyssna på föreläsningen om ”Kvinnorna på Pollsmoor” i sitt originalskick, alltså i det utförandet den är idag.

Jag har fått ett särskilt tillstånd enbart för denna visning, men bilderna kommer därefter att bytas ut, med hänsyn till integritetsskyddet.

Det går också bra att anmäla sig per
Telefon: 0733 – 22 10 41
E-post: jeanette@carpecourage.se

Helena Cewers, klinisk sexolog och barnmorska med lång erfarenhet av arbete med sprutbytesprojektet på Skånes Universitetssjukhus. Helena är också en anlitad föreläsare och författare som nyligen debuterat med boken ”Lust att ha lust”, nu som egen företagare i Sextanten.

Det finns inga glädjeflickor – bara Sorgebarn :
Helena Cewers berättar om sina erfarenheter från sitt arbete med missbrukande kvinnor i prostitution.

Jeanette Larsson omskriven f d polis, som flera gånger reagerat mot fördomar inom poliskåren och kallats en ”Whislte-blower”. Jeanette har bland annat arbetat på Länskriminalen med grov organiserad brottslighet och under senare år som utbildare i Värdegrund, mångfald och Hatbrott. Jeanette är också ledamot i Försoningsgruppen i Sverige, i Malmö mot Diskriminering och i Interntationella Kvinnoföreningen i Malmö, samt  en anlitad föreläsare, nu som egen företagare i Carpe Courage.

Kvinnorna på Pollsmoor Prison:
Jeanette Larsson, berättar om arbetet med kvinnliga interner på ett av världens mest fruktade fängelser; Pollsmoor Prison i Kapstaden, Sydafrika, ett arbete som Försoningsgruppen i Sverige nu använder sig av.

VARMT VÄLKOMNA!

Helena och jag”Tack för en mycket intressant och bra föreläsning från 2 eldsjälar Jeanette Larsson och Helena Cewers, beundransvärt! Ni båda är en mycket stark röst och har en kämparglöd för utsatta grupper såsom missbrukande kvinnors prostitution samt försoning o förlåtande mellan gärningsmän kontra brottsoffer! Viktiga ämnen för att göra världen bättre….stor eloge till er båda för att ni orkar föra ut kunskapen…..Impressed snäckor! Kyssen o Tack!”/Åhörare

”Tack ni underbara kvinnor för en känslofylld, intressant o givande föreläsning i kväll. Den gick rätt in i hjärtat. Tack även för att ni bjuder så på er. Är så tacksam för att jag fick dela kvällen med alla som var där.”/Åhörare