ÖPPEN FÖRELÄSNING PÅ LIVSFILOSOFISKT FORUM


LIVSFILOSOFISKT FORUM

har bjudit in Carpe Courage/Jeanette Larsson att hålla en öppen föreläsning med
”Högt i tak – men var har vi golvet?”, som är en inspirationsföreläsning av den före detta polisen Jeanette Larsson. Med mycket humor och värme berättar hon om sina erfarenheter av att vara kvinna och gay i en manlig hierarkisk organisation som Polisen, de fördomar hon mött, om mångfald och civilkurage.

Varmt Välkomna!

Tid: Söndagen den 23 april 2014, kl 19 – 20.30.
Plats: Tro & Vetande, Lorensborgsgatan 5 i Malmö.
Karta: Se nedan

OBS!
Detta är en öppen föreläsning.
Du behöver inte vara inbjuden för att komma.

Pris:
Medlemmar: 100 kr/person
Icke medlemmar: 140 kr/person
Det kostar 50 kr/person att bli medlem
Livsfilosofiskt Forum

OM LIVSFILOSOFISKT FORUM: Hitta dit: Det går utmärkt att ta sig till Livsfilosofiskt Forum både med bil och buss. Vi håller till i en källarlokal på Lorensborgsgatan 5 i Malmö, se karta nedan. Det finns gott om gratis parkeringsmöjligheter, men när det är match på Stadion så fylls platserna ganska tidigt. Väljer man att åka buss heter hållplatsen ”Lorensborg” och ligger ca 2-4 minuters gångväg från oss.

”Tack för ett fint och lysande föredrag!”
/Arrangören
”TACK …för ett väldigt Inspirerande och Tänkvärt föredrag! /Åhörare

”TACK Jeanette, från mig och min man, igår. Du har verkligen fått en uppgift av stor betydelse att förvalta i ditt liv. Och det gör du fantastiskt! Här får du bild på min ena regnbågstavla, som jag pratade om. Den heter The New Generation och i den ligger en stor förhoppning om mänsklighetens framtid……..” / Åhörare